fbpx

Introvert eller Extrovert? Det är en LÖGN!

Share on facebook
Share on linkedin

Så introversion har fått ganska mycket uppmärksamhet i media senaste tiden, det har varit mycket hype kring hur att vara introvert “is the shit”, och hur det ger dig magiska kognitiva fördelar. Så plötsligt springer alla runt, tror att de är skitsmarta för att de är “introverter” och inte behöver något social-liv eftersom man är “omgiven av idioter”.

Förutom när folk krökar, för med lite alkohol i kroppen, då är man “plötsligt” lite extrovert.

Detta inte riktigt sant och det finns ett extremt missförstånd kring exakt vad VAD en introvert eller extrovert verkligen ÄR för något. Det är dags att sluta skylla ifrån sin sociala färdigheter på att vara ‘introvert’.

Jag har gjort en kort Youtube-video om detta som förklara detta mer ingående ; https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=fttxMBibDLc . Check it out! 🙂


Vem är Mario?

Mario Noghani är en internationell Mental Performance Specialist som utbildar & coachar drömmare, företagsledare & content creators i mänskligt beteende, för att hjälpa de skifta sina perceptioner & överkomma sina egna mentala utmaningar på insidan, som i sin tur, löser problemen på utsidan.

Dina proffesionella utmaningar är personliga problem, i förklädnad.

Följ med på resan på mina medier här nedan!

Senaste..

Följ oss